• 0634333363
  • info@vdschoot-bestratingen.nl

Over ons

Van der Schoot Bestratingen is een jong bedrijf dat wordt geleid door 2 broers. Na meerdere werkgevers en genoeg ervaring te hebben opgedaan, werd een lang gekoesterde wens de werkelijkheid: “Van der Schoot Bestratingen” wordt gestart op 1 juli 2020.
Mark en Erno, de broers, hebben de taken goed verdeeld. Door alle ervaring die Erno heeft is hij de alleskunner in de tuinen en het aansturen hiervan. Mark pakt het gedeelte van de offertes, planning en klantencontact op. Dit sluit goed aan bij zijn achtergrond.
De perfecte combinatie voor dit groeiende bedrijf.
We streven ernaar om elke tuin die we maken volledig naar wens af te leveren. We werken nauw samen met specialisten in schuttingen, blokhutten/overkappingen en dakdekkers om aan zoveel mogelijk wensen in de tuin te kunnen voldoen.
Wij zijn Erno en Mark, in Amsterdam geboren en in Almere opgegroeid. We zijn allebei onze eigen weg ingeslagen. Nu, na alle kennis die wij hebben opgedaan, zijn we op hetzelfde punt gekomen waar het starten van onze eigen onderneming begon.
Erno heeft eerst jaren in de logistiek gewerkt als chauffeur. Inmiddels al 7 jaar lang stratenmaker. Hij heeft dit geleerd van een oude meester en heeft daardoor in 7 jaar een kleine 40 jaar aan ervaring kunnen opdoen en overnemen.
Mark heeft ook in de logistiek gewerkt maar dan op kantoor als planner en als manager van de gehele operatie. Deze ervaring kan nu weer worden gebruikt in de planning van het huidige werk en het vele contact met de verschillende partijen waar we mee samenwerken.